lördag 4 december 2010

Filtfrossa!


Idag åkte vi och Herr Movarp från porslinsbloggen på Lions loppis i Bäsna. Dom har öppet bara några ggr per år och man får själv säga vad man vill ge för sakerna. Riktigt bra ställe! Inga tokfynd för vår del men jag hittade i alla fall bland annat två fina gamla ullplädar för 25 kr styck :) Finns inga etiketter på dom men enligt hon som tog betalt så är den blå en Tidstrand. Jag ska forska lite på den saken. Underbara är dom i alla fall. Undrar bara vad jag ska med alla filtar till...
Inte bara jag som gillar plädar, Liten gillar dom också :) Gillar mönstret på den här filten, påminner om ett porslinsmönster på nåt vis.

5 kommentarer:

 1. De är så snygga, mönstren färgerna, vilka fynd...

  SvaraRadera
 2. De är jätte fina.
  Älskar filtar och framför allt ullfiltar.
  Toppen fynd.

  SvaraRadera
 3. Tack för en trevlig förmiddag, det var kul att samordna en lite runda så där, det får vi göra om!

  Som jag sa, verkligen fina filtar, jag gillade också den där som missen parkerat på, både fina färger och härligt mönster!

  SvaraRadera
 4. Vilka fullständigt ljuvliga filtar!

  SvaraRadera
 5. Åh vilka underbara filtar! Vart ligger detta Bäsna? I Falutrakten? Gillar din blogg, så fortsätt skriv så lägger jag in dig på Bloglovin så jag inte missar nåt!

  (Du måste ändra så man kan ha namn och webadress när man kommenterar, nu fick jag ju kommentera från mitt googlekonto, men min blogg hittar du på http://amria.blogg.se

  SvaraRadera