måndag 18 april 2011

Uppdatering!

Hej igen! Privatlivet kom emellan så det har varit trögt på bloggfronten men nu är inspirationen tillbaka. Här kommer lite uppdateringar på inköp, mera bilder på inköp följer snart:

Såg att det här paret skulle auktioneras ut i Örebro 17/4 och vi bestämdes oss ganska snabbt för att åka dit. Har länge letat efter en ny spegel till sovrummet och det var precis en sån här vi ville ha! Sagt och gjort så bokade vi en vandrarhemslägenhet i Örebro för lördag natt. På vägen ner i lördags så stannade vi till på loppisen i Hedemora och hälsade på Herr Movarp med porslinsbloggen som hade mycket fint att sälja men inget som vi fastnade för. I alla fall så gick vi på auktionen igår och vi hade satt ett rejält övre tak på inropet eftersom att vi verkligen villa ha den och har sett vad sånt här kostar i bra skick på t ex blocket eller hos handlare. Det hela började på 400 kr och det var en som budade emot oss. Det vara bara att hålla upp sin nummerlapp och hänga med. Den andra började tveka runt 700 men hängde på upp till 900 där denne tvekade igen. Vi var bestämda och höll upp lappen hela tiden. Med provisionen på 18% så blev det ca 1100 kr i slutändan. Det tycker vi var ett bra pris!

Ett nytt blankt och smäckert soffbord har vi också hittat. Inga bra bilder ser jag nu men man ser nog vad det är :) Vi tror att det är jakaranda, dålig koll på träslagen. Det fanns hos butiken Onytt här i stan och vi kunde inte låta bli det. 950 kr gav vi för det. Har inte hittat någon märkning,

4 kommentarer:

 1. Bara att gratulera. Hallbyrån å spegeln är jättecharmiga. Så ock katten som verkar ha hittat sin plats.

  SvaraRadera
 2. Gillar soffbordet ! Riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 3. Helt underbar spegel! Grattis :)

  SvaraRadera
 4. Äntligen, jag har saknat era inlägg! Både spegeln och bordet är jättefina, bra köp!

  SvaraRadera