onsdag 27 oktober 2010

Vill ha...

Det här fina köksbordet stod och väntade på mig idag på Bra begagnat, 250 kr med iläggsskiva. Ville väldigt gärna köpa det men kom på att då passar ju inte stolarna längre och då måste vi ha nya stolar också. Så jag fick väl motvilligt låta bli.

8 kommentarer:

 1. Tack sötar för den fina glasskålen jag fick :-) Jättesöt!!
  De härliga trattisarna får nog hamna i någon köttfärslimpa framöver :-)

  Kramisar från mig!

  SvaraRadera
 2. Det är ju nästan så du får köpa det och skicka ner det till mig...! ;) Är faktiskt på jakt efter ett nytt matbord och det här ser ju jättefint ut!

  SvaraRadera
 3. Ojojoj så snyggt! Jag hade gärna haft det där eller ett liknande...men det passar tyvärr inte in i vårt kök. Blir så mycket som måste köpas nytt om vi ska få vårt kök att se retro ut...tyvärr!

  SvaraRadera
 4. trillivippa: bussgods fixar ju det mesta :)

  SvaraRadera
 5. Gick förbi affären igen idag och såg i skyltfönstret att bordet finns kvar. Dom öppnar i morgon igen kl 11 men då är vi på antikmässa i Söderhamn. Men jag ska ringa och lägga undan bordet om det går. Kan inte släppa det! :) Ska kolla hur det ser ut med dom stolarna vi har, funkar det inte får vi väl sälja bordet igen helt enkelt ;)

  SvaraRadera
 6. Men hallå!! Det var ju superläckert. Vi hade gärna velat ha det men då hade vi behövt nya stolar.

  SvaraRadera
 7. Ringde idag och reserverade bordet. Men hon sa att om det kom nån idag och ville köpa det så kunde hon inte lova att dom inte sålde det?! Frågade då vad vitsen var att reservera. Hon sa att skylten med "reserverat" var avskräckande. Nåja, dom har öppet igen på onsdag i alla fall så jag hoppas att det är kvar då när vi ska hämta det.

  SvaraRadera
 8. Hmm, om bordet fortfarande finns kvar imorgon och ni inte vill behålla det så får du gärna kolla vad det skulle kosta att skicka ner det med bussgods. Det ser ju så himla fint ut! :)

  SvaraRadera