söndag 6 mars 2011

Filt och lampa, som vanligt :)

Det har ju en tendens att bli många filtar och lampor i vår värld. Framför allt i min värld när det gäller filtar som ni vet. Den här färgstarka filten köpte jag i Jönköping sist men har glömt att visa den. Tror inte vi kommer att behålla den, färgerna passar inte riktigt in hos oss, men jag kunde ju inte låta bli att köpa den :)
Den här lampskärmen tycker jag är jättesöt med sitt gamla originaltyg. Den är inköpt för ett tag sen men jag har glömt att visa även den. Tyvärr har vi ingen given plats för den nu och Emil tycker inte lika mycket om den som jag gör så den får nog också hitta ett nytt hem.

Har förresten förhandsbudat på lite saker på auktionen i Borlänge idag. Kommer inte vara på plats i salen men man kan följa den på nätet så jag kommer sitta här och hålla tummarna i eftermiddag! Bland annat har vi budat på en jättefin möbel som vi väldigt gärna vill ha. Mer säger jag inte... Ni får se sen :)

Det finns förresten ett parti med jättefina mjuka gamla yllefiltar på auktionen, speciellt dom två ljusblåa som jag så klart jätte-jätte-jättegärna vill ha. Men Emil vann den här gången, jag har faktiskt inget bra svar på vad jag ska med dom till. Jag försökte med att jag skulle sälja några som jag redan har och behålla dom här istället men den gubben gick inte :) Men Emil har nyss åkt till Åre med grabbarna så jag är ju ensam hemma nu en vecka...så det kanske går att lösa ändå mohahaha ;)

5 kommentarer:

 1. Filten skulle passa som en smäck hemma hos mig! :-)

  SvaraRadera
 2. Räkna inte med att kamma hem den, jag bjuder över ;-)

  Nej, jag skojar bara, lycka till! :-)

  SvaraRadera
 3. Din filt är jag bra nog sugen på! Vad vill du ha för den?

  SvaraRadera
 4. Gillar både filten och lampan men jag vet inte om de skulle passa in hos mig heller. Men jag gör precis som du, köper med hjärtat för att jag gillar sakerna. I värsta fall får man lägga ut det som inte passar därhemma på Tradera och hoppas att man kanske till och med kan tjäna en slant. :)

  SvaraRadera
 5. Filten kommer på Tradera inom kort, har fått flera intressenter och då känns det mest rättvist att lägga ut den. Har inte kollat bloggen på ett tag så jag har inte sett era svar.

  SvaraRadera