torsdag 24 februari 2011

En tur till Jönköping

Hälsade på vänner i Jönköping i helgen och förutom att åka skridskor på tunn is på Vättern så besökte vi så klart några loppisar. Först Bra & Begagnat och sen Erikshjälpen. Några fynd blev det men inga stora rubriker.
Fyra stycken tabletter för 20 kr, oanvända, samma motiv men olika färger, signerade GS. Har glömt vem det är, har för mig att jag kollat upp det nån gång, nån som vet? Sen en riktigt snygg svartvit tablett av Thea Tanner för 20 kr. Gillar verkligen hennes alster! Synd att det bara var en dock!

Här har vi ett askfat gissar jag, en liten tillverknings-defekt på undersidan, men 45 kr var ett bra pris ändå tycker jag. Det är lite mer turkost i verkligheten, ganska fint må jag säga. Gunnar Nylund ligger väl bakom det med tanke på signaturen. Har inte kollat upp det närmare.


Två kaffekoppar av VB-modell utan stämpel, 6 kr :)

Till sist så hittade vi en uppsättning bestick i superskick med ca 10 av varje för sammanlagt 100 kr. Har varit sugen på att byta ut våra befintliga men inte hittat några i nog bra skick eller tillräckligt många så det var kul att hitta rätt till slut.

3 kommentarer:

 1. Jättefina tabletter - och bra pris på besticken!

  SvaraRadera
 2. Trevlig blogg. Besticken var ett bra fynd:)

  SvaraRadera
 3. Askfatet är Gunnar, men det ser ju ut som att det är 2:a sort, det är väl den där lilla defekten som gör det.

  Måste säga att jag älskar den svart vita tabletten, dö snygg som vi säger i Götet.

  SvaraRadera