söndag 16 oktober 2011

Vyer från ett vardagsrum

Har fixat till lite nu efter bodelningen. Den pågår visserligen fortfarande men det börjar bli ganska bra ordning här hemma.

Jag har efter många om och men hittat ett sideboard för att ersätta det som Emil tar med sig och med tanke på hur snyggt det var så blev det inte lätt att hitta ett jag tyckte lika mycket om. Men när jag såg det här hos Onytt så visste jag att det skulle bo hos mig. Den turkosa Aldo Londi-lampan som jag köpte förra veckan passade visst alldeles utmärkt ihop med det bruna i möbeln. Stringhyllan jag köpte för några veckor sedan har inte kommit så långt som synes men snart så. Nu återstår bara att gömma alla dessa sladdar till alla dessa apparater jag proppat in bakom skjutdörrarna.

Här en vy från vardagsrummet via hallen och vidare mot köket. I hyllan syns de två sintergodsskålarna som jag tycker väldigt mycket om. Dom är så tunna i godset så man vågar knappt ta i dom. Mer om Ingrid Atterberg och sintergodset här och här. I hyllan finns även Entré-skålen från nån vecka sedan. Visste inte riktigt var jag skulle göra av den, den hittade inte sin plats riktigt men så fick jag en idé. Jag skulle ändå till Plantagen och köpa lite nya krukväxter och passade på att köpa några små fetbladingar och med lite stenar så blev det ett litet arrangemang. Helgerån säger säkert en del om att riskera kalkringar i skålen men växterna kräver så lite vatten att det nog inte är någon fara. Jag är beredd att chansa iaf :)

4 kommentarer:

  1. Ja, det var ett snyggt sideboard!

    SvaraRadera
  2. Fina vyer! Ser mysigt och fint ut! Stingen med innehåll läckert!

    SvaraRadera
  3. Vilket fantastiskt snyggt sideboard! Ett sådant vill jag också ha... :) Vet du något om det?

    SvaraRadera