fredag 8 oktober 2010

Dagens inköp

Kunde inte låta bli att gå in på Myrorna idag trots priserna och jag hittade faktiskt ett fynd. En vit vas från Rörstrand av Herta Bengtsson. 60 kr vilket jag tycker är ett bra pris. Någon som känner igen den? Visst finns det flera delar, har för mig att jag sett kaffegods också kanske?

Fatet är omisskännligt Mari Simmulson, 120 kr på Onytt här i Falun.


4 kommentarer:

 1. Rörstrandsvasen var ett fint fynd, det var inte vad man väntade sig där! Grattis! Det är ingen av de mer kända serierna, tror jag sett nån i en annan färg nån gång. Det finns inga koppar i alla fall.
  Den skulle jag kunna tänka mig byta till mig, det är inget speciellt ni är sugna på annat än de faten som vi mejlade om? Jag har ju en del...bl.a. en massa delar i den "Linnea"-servisen + tonvis med andra koppar mm mm

  Det andra fatet tittade jag på för ett tag sen men köpte inte. Dom har faktiskt riktigt bra priser på den butiken! Har du kollat in bordet med 4 stolar som dom har där för 2-3000 kr?

  SvaraRadera
 2. Dom där VB-dubletterna är ju väldigt intressanta så vi ska nog kunna komma överens ;)

  Hade inte möbel-ögonen på mig när jag var till Onytt tyvärr :) Men visst har dom bra priser.

  SvaraRadera
 3. Riktigt läcker vas, Rörstrand slutar aldrig att imponera! :)

  SvaraRadera
 4. Bra, då väntar jag med att stuva undan VB-lådan tills vi träffats vid nåt tillfälle. Kolla igenom hemsidan och "önska" vilka ni helst vill ha, jag har även nån fler än dessa, tappade bort inloggningen till hemsidan så jag har inte kunnat fylla på med bilder där på säkert ett halvår...

  SvaraRadera