lördag 24 september 2011

Utmaning - flingen för tillfället?

För mig är det så att jag kan bli lite kär i vissa prylar i omgångar, man har sin favorit för tillfället helt enkelt. Ni vet när man slänger en liten blick på objektet i fråga och det pirrar till lite i magen ;) Så jag frågar helt enkelt vad som får era hjärtan att slå lite extra just nu. Nästa gång får frågan bli vad som är objektet för er livslånga kärlek, men det blir en annan gång det :)

Det här är min sötnos just nu, min underbara tekopp Morning från Gustavsberg. Mina andra tekoppar får finna sig i att stå kvar i skåpet, nu är det bara den här koppen som gäller när det ska drickas te :)

11 kommentarer:

 1. Flingen just nu är vår tekanna och våra tekoppar Luxor från Gefle. Ljuvliga, man vill likosm dricka the hela tiden. Ja, och så vårt nya kök förstås, men där talar vi djup kärlek :-)

  SvaraRadera
 2. Min vägglampa som jag fyndade i somras. Den finns med på min blogg, riktigt snygg är den o jag blir glad varje gång jag tänder den.

  SvaraRadera
 3. eli: jag såg köket, det blev jättebra! Förstår att du tycker om ert kök.

  Ann-Charlotte: jag kollade igenom bloggen och hittade lampan, en riktig godbit!

  SvaraRadera
 4. För mig är det nog mina Rhapsodyglas från Orrefors. Och jag har fler på gång!

  SvaraRadera
 5. Kul utmaning, och väldigt vacker kopp! Såg en likadan på Antikvärldens dag och kände direkt igen den från din blogg! Hade den inte haft ett fult nagg hade jag nog köpt den...
  Och visst har man båda tillfälliga förälskelser och livslånga kärlekar bland sina fynd, något som gör mig extra glad just nu är min stora kattljusstake från Ystad Metall. Har velat ha en sådan länge och är så glad att den äntligen är min!

  SvaraRadera
 6. vacker kopp!

  min senaste fling måste vara vägghyllan jag visar i mitt senaste inlägg. jag köpte den i somras men har inte fått upp en på väggen förrän nu. det har varit som att inreda ett nytt rum, nästan, sedan jag satte upp den! jag möblerar om föremål på den hela tiden, sätter dit, plockar bort och håller på..

  SvaraRadera
 7. Åh, sikke mange fine ting, du har.
  og en fin blog:)
  hej fra danmark!

  SvaraRadera
 8. För tillfället är det nog min stora fina mörka hjort som jag köpte för lite sedan (som finns på min blogg)som jag är mest förtjust i.

  SvaraRadera
 9. Kul utmaning :-) Jag gjorde ett inlägg i bloggen om det!

  Min absoluta favvomodell från Gefle BA:
  http://manganiadulskadeolitetill.blogspot.com/2011/09/superfavvon-ba.html

  SvaraRadera
 10. Va kul med alla svar, ska surfa runt och kolla inte era flingar :)

  SvaraRadera